Bobilpakering

Velkommen til Vikevåg Båtforening, Bobilparkering

Vikevåg Båtforening har i lengre tid jobbet for å lage til bobilparkering i sammenheng med havnen i Vikevåg. Sommeren 2020 fikk vi dispensasjon av kommunen til å etablere bobilparkering.

Antall plasser: 6 stk, skiltet

Pris 2024: 210 kr per døgn (inkludert strøm, vann og renovasjon).

Betaling: Vipps til nummer 108638 eller bankkontor: 3201.07.68461 eller kontant i konvolutt i innkast på klubbhus

Merk betalingen med bilens reg nr:

Tømming av toalett: Følg E 39 ca 7 km sørover til Sokn Bussterminal, her er tømme stasjon ved den store plassen ved siden av busstasjonen.

Når en kommer til Vikevåg via Vikevågveien er det skitet til DALE. Ta til venstre inn mot DALE og etter 400 meter er Vikevåg Båtforening sin båthavn med Bobilparkering på høyre side. GPS: N 59°05’46,1 – E 5°42’06

Her kan man stå med bobilen praktisk talt i vannkanten.

Det er fine turmuligheter i området slik som «FLEKSTAD – HELLAND, VIK – SEL – DALE, RENNESØYHODNET – HEGGLAND.

Har dere med sykkel kan man sykle i fin natur over Kleiva til Østhusvik, eller langs «gamleveien» til Sørbø, Galta, Reianes hvor en også finner fine turløyper, BØ – KNOTT og REIANES.

Vil en bare nyte dagene i Vikevåg er det muligheter for å prøve fiskelykken ytterst på bølgebryter, eller om en har med kajakk er det egen brygge for utsettelse for dette.

På andre siden av Vikevåg er sentrum med butikker. Det er ca 700 meter å gå rundt og rett før en kommer til sentrum passerer man en liten koselig butikk, LYKKELIG på venstre side. Rett bortenfor er COOP EKSTRA med et stort fristende utvalg for både fastboende og gjester. En finner også GJENBRUKSBUTIKKEN her om en vil se etter noe ekstra fint å ta med hjem. Vil en fikse på håret er det også frisør her i Vikevåg.

Er en her i sentrum er det ca 800 meter videre til PRESTVÅGEN, ett fint område med badeplass og fin strand.

Om en vil en tur inn til Stavanger Sentrum er det 400 meter fra bobilparkeringen til busstopp, hvor det går buss (rute nr 10) hver time (sjeldnere på kveld og søndag) inn til Stavanger sentrum, bussen bruker ca 45 minutt. Ruteopplysning www.kolumbus.no

Regler for Bobilparkering.

  • Det er ikke mulig å forhåndsbestille plass.
  • Det er ikke tillatt å parkere med Bobil utenfor merkede Bobilplasser (maks 6 stk)
  • Bobilparkeringen er ment å være en korttidsparkering, det er derfor ikke tillatt med annen form for camping eller bobiltelt. Markise må taes ned om natten.
  • Bålbrenning og bruk av engangsgrill er ikke tillatt
  • Det oppfordres til å bruke røykvarsler, gassvarsler og CO varsler i bobilen
  • Vi har naboer som bor fast her i Vikevåg, ta hensyn, det skal være ro på området fra klokken 2300.
  • Det er IKKE tillatt å tømme grå vann, septikk på sjøen, eller annen form for tilgrising av havn. ( ref: Havnereglement).
  • Nødnumre: Brann 110, Politi 112, Ambulanse 113
  • Vikevåg Båtforening er ikke ansvarlig for skader eller ulemper som påføres bobiler eller gjester som følge av parkering og bruk av området.

ALL FERDSEL PÅ EGET ANNSVAR.