Gjestehavn

Gjestehavnen i Vikevåg er på sentrumsiden (markert med grønt). Denne havnen har gode dybdeforhold, og her kan en ligge ved kai eller den flytebryggen som ligger her. Den indre Gjestehavn, Sentrum (markert med gul) er en lun havn, men her er det hovedsaklig mindre båter som kan ligge. VÆR OBS PÅ DYBDEFORHOLD, det er GRUNT i denne havn.

Det er også mulighet for å ligge longside på flyteanlegget/ bølgebryter til Vikevåg Båtforening.

Alle båtplasser med utriggere tilknyttet båtforeningen tilhører medlemmer, og er i bruk.

I Vikevåg ligger du lunt og godt i nordlige og vestlige vinder. Sørlige vinder kan være litt merkbare. Det er tilgang på strøm og vann (ikke vann i vinterhalvår) alle plasser hvor gjestende båter kan ligge.

Det er ca 800 meter til friområdet «Prestvågen» med offentlig badestrand, og det er kort vei til turområdene på Rennesøy slik som til «Flekstad – Helland» og «Dale – Sel»..

Har dere med sykkel kan man sykle i fin natur over Kleiva til Østhusvik, eller langs «gamleveien» til Sørbø, Galta, Reianes hvor en også finner fine turløyper, BØ – KNOTT og REIANES.

Vil en bare nyte dagene i Vikevåg er det muligheter for å prøve fiskelykken ytterst på bølgebryter, eller om en har med kajakk er det egen brygge for utsettelse for dette.

I Vikevåg er det flere butikker. Ligger en med båten på østsiden av havn, på flytebryggene er ca 700 meter å gå rundt og rett før en kommer til sentrum passerer man en liten koselig butikk, LYKKELIG på venstre side. Rett bortenfor er COOP EKSTRA med et stort fristende utvalg for både fastboende og gjester. En finner også GJENBRUKSBUTIKKEN her om en vil se etter noe ekstra fint å ta med hjem. Vil en fikse på håret er det også frisør her i Vikevåg.

Om en vil en tur inn til Stavanger Sentrum er det busstopp på kaien, hvor det går buss (rute nr 10) hver time (sjeldnere på kveld og søndag) inn til Stavanger sentrum, bussen bruker ca 45 minutt. Ruteopplysning www.kolumbus.no

Gjestehavnen er åpen og avgiftsbelagt hele året.

All ferdsel på eget ansvar.

PRISER VIKEVÅG GJESTEHAVN (2024):

BÅT: 0 – 40 FOT PRIS PR DØGN 150,- KR .

BÅT: 40-50 FOT PRIS PR DØGN 200,- KR .

BÅT: Over 50 FOT PRIS PR DØGN 250,- KR.

Ingen tillegg for bruk av strøm for betalende gjestende båter

BELØP INNBETALES TIL VIKEVÅG BÅTFORENING:

  • På bankkonto nr: 3201.07.68461 eller
  • Vipps #108638 eller
  • Kontant i konvolutt i innkast på klubbhus

Da vil vi bare ønske alle båtgjester og besøkende velkommen til Vikevåg gjestehavn og en ny flott sesong.